ATTRAHERA DINA DRÖMMAR

HAR DU FASTNAT I DINA VANEMÖNSTER

HUR ATTRAHERAR DU DINA MÅL OCH DRÖMMAR?

Kvantfysikens värld och Universums lagar förklarar på ett mer ingående sätt om våra paradigmer (vanemönster) och hur hårt de håller oss kvar i våra tankemönster. Varför attraherar vi inte det vi önskar och drömmer om? Jag hjälper dig att se det du behöver förändra för att attrahera allt du önskar.

Eftersom allt är energi så får vi tillbaka det vi sänder ut i vår vibration. Dina tankar och handlingar är energi och har du viljan att förändra så är det möjligt för alla.

Jag har haft förmånen att få coacha flera klienter som har gjort stora förändringar genom att bli medvetna om sina paradigmer och kunnat välja nya vägar. Läs gärna deras utvärderingar under kundreferenser.

Allt har 2 sidor, mätt/hungrig, fattig/rik, kall/varm, mörk/ljus etc.... Vilken sida väljer du? Har du ens funderat på att det är ett val och att du alltid kan förändra?

Jag har utformat lite olika alterntiv till coaching nedan om du VILL BLI RIK eller också är trött på

  • Att inte komma vidare.
  • Att pengarna aldrig räcker till 
  • Att börja men sluta lika fort med träningen
  • Att ständigt banta för att lika snabbt gå upp i vikt igen,
  • Att starta saker men aldrig slutföra,
  • Att slå på dig själv och känna dig misslyckad,
  • Att hamna i "fel" relationer,
  • Att ge men inte få tillbaka.........

Vad ger du dig själv för värde? 

Är du redo att investera i dig själv och starta en förändring? 

ÄR DU REDO ATT KUNNA ATTRAHERA DIN DRÖM

Då kan jag hjälpa dig ❤️


COACHING 10 GÅNGER

Här köper du ett "Klippkort" på 10 ggr , 1 tim vid varje tillfälle, och vi tittar tillsammans på hur du vill fördela dina timmar. tex 10 veckor eller kanske 5-10 månader beroende på hur ditt mål ser ut eller att du bara känner att du behöver mentorstöd emellanåt.

Pris: 12 000:- 

4 MÅNADADERS COACHING

Inklusive 1 timmas riktad coaching varje vecka i 16 veckor med läxor emellan. Enskilt eller i grupp. Ingår också fria morgonmöten med jämna mellanrum. Och möjlighet att ställa frågor mellan gångerna när/om det behövs.

Pris 24 000:- 


MÅNADS COACHING

Inklusive 1 timmas coaching varje vecka i 4 veckor med läxor emellan. Enskilt eller i grupp. Ingår också möjlighet att ställa frågor mellan våra samtal när/om det behövs.

Efter de 4 veckorna, där du får grunderna i hur du kan förändra, så har du möjlighet att välja till 3 extra månader..

Pris: 6000:- 

GRUPPCOACHING DÄR VI SKAPAR MIRAKEL

Starta i januari!

Här ses vi via Zoom 1 gång/vecka och jobbar för att du ska få verktyg att kunna förändra och förstå hur du kan agera för att bryta dina mönster och nå dina drömmar. Att attrahera sin dröm och sträva mot mål tillsammans med andra berikar ofta och sporrar till mer då gruppen jobbar åt samma håll även om målen är olika.

1 enskilt samtal/mån med mig och frivilla studietimmar tillsammans ingår.

Innan du erbjuds en plats har vi ett samtal tillsammans där vi går igenom vad som krävs av dig och hur vi kommer att jobba,

Pris 16 000:- för 3 månader

Alla Coachingval kan delbetalas