OmDuvill är ett företag för personligt växande med individen i focus!

Margaretha Tärnström
Margaretha TärnströmVare sig det gäller människa eller djur så är du lika viktig.

Tillsammans ser vi möjligheterna att förändra och viljan att växa som individ.

Min övertygelse är att vår känsla leder oss rätt om vi bara vågar tro på den och ibland behöver vi hjälp för att kunna lita på den och kunna se hur vi kan förändra. 

__________________________________________Jag som driver företaget, Margaretha Tärnström, har arbetat med människor och djur på olika sätt i hela mitt liv, men först på senare år har jag förstått att jag hela tiden haft min intuitiva förmåga med mig i mina arbeten och genom livet.

Det som började med en kurs i Intuitionsträning 2003 efter att jag börjat min resa i min egen personliga utveckling följdes snabbt av fler kurser och jag fortsätter att utveckla mig genom olika forum. Dels för mitt eget växande men också för att jag på något sätt styrs in på vägar som känns rätt för mig. Jag tycker också att jag är skyldig mina klienter att se nya möjligheter även hos mig själv.

Att jag också kan få hjälpa mina medmänniskor och djuren på olika sätt genom min livserfarenhet och utbildningar jag gått är en otrolig glädje för mig. Och jag får hela tiden inspiration också från mina klienter.

Förutom att ge Coaching och arbeta med olika former av Energiarbete så har jag också en del kurser och forum för att dela med mig av det jag får och utveckla det du har.

Att ge andra möjlighet att växa är en stor drivkraft för mig.