Kundreferenser

Kundreferenser

Stort tack till mina modiga klienter som tagit beslutet att våga förändra/Margaretha

"Letar ni efter en livscoach som vägleder er på bästa sätt så kan jag med det varmaste rekommendera Margaretha.  Jag har fått nya perspektiv samt förändrat mitt liv i grunden. Margareta har coachat mig i över två år med stor intuition samt lyhördhet hon bara vet ,känner på sig samt känner in.  Genom hennes totala engagemang, hängivenhet och fantastiska källa till inspiration och glädje har jag hittat hem. Jag känner mig så otroligt tacksam att hon hjälpt mig att komma på rätt väg snabbt.  Margaretha är mycket professionell och kompetent som coach och skiftar på ett otroligt smidigt sätt mellan olika tekniker och tankemodeller för att hjälpa mig som klient att se situationen ur olika perspektiv. Tack vare Margareta så har jag gjort flera stora förändringar i mitt liv.  Via Margareta har jag hittat svaren på mina frågor väldigt snabbt. Jag har lyckats att låsa upp vanemönster samt byta ut dem mot positiva handlingar och tankemönster och är så lyckligt lottad att ha blivit coachad av Margareta. Letar ni efter en livsvisdom då kan jag varmt rekommendera Margareta. 

Anna H ________________________________

Det tog mig 55 år att sätta mina behov i det första rummet. Margaretha har hjälpt mig på vägen dit och att bli den jag vill vara.   

Britt-Marie, Finland

________________________________

Innan coachningen kommer jag ihåg mitt eget tankemönster och rotade paradigmer.Ganska destruktivt och kunde ge negativa energier.

 Under tidens gång under vår coachning började jag känna mitt nya mönster och hur mina tankar började ge mig energi mer och mer.

När vi kommit till slutet av vår coachning så var jag väldigt förvånad över hur mycket jag hade utvecklas och mina tankar fyller mig med positiv energi och det gör det starkt än idag.

Det här kommer jag med ett leende bära med mig resten av livet.

 Vänligen

Martin Skoglund. 

"Vi har kört 16 coachingsamtal de senaste 4 månaderna vilket har varit väldigt omtumlande känslomässigt men välbehövligt. 

Margaretha har fått mig att börja bearbeta saker jag inte ens visste att jag bar på och hjälpt mig börja ändra min livsstil. 

 Jag har lång väg kvar men jag är enormt tacksam för den här starten. Att kunna ha Margarethas stöd och kloka ord som fångat upp varje vecka "  

Maria


________________________________


Hej,

Jag har gått nu i samtal hos Margareta i säkert 2 år. Ibland ses vi även fysiskt, för att jag vill känna in vår energi.

Jag har lärt mig med hjälp av Margaretas varma hand, omtanke i ord och coaching, att våga se på mig själv samt förstå mina tankar. Jag har fått nya verktyg i form av utmana, utveckla mitt inre djup, tankar och känslor.

Då jag kommer från en svårt dysfunktionell familj, med en nyligen avslutad destruktiv lång relation, kan jag bara tacka Margareta med varm kärlek för hennes otroliga, enorma lugn, tålamod, insikter och vägledning till den inre läkning inom mig.

Idag är jag på en bättre plats, en tryggare plats inom mig själv och lärt mig mer "ta hand om mitt inre lilla barn" och det tack vare att jag fått denna chans att bli coachad av ett proffs.

Jag ger mina varmaste rekommendationer att låta sig coachas av Margaretha ❤

Med vänliga hälsningar,

Anna 😊

Jag ville så mycket. Vågade inte ta steget. Visste inte i vilken ände jag skulle börja. Var frustrerad och rädd.

 Efter 3 månaders coaching står jag här. Har nått mitt mål. Har styrkan att fortsätta utveckla och verktygen så jag kan stå på mina egna ben. 

Tack Margaretha! Utan dig och din coaching hade jag fortfarande stått och stampat på samma fläck. Frustrerad över att gropen jag står i bara blir djupare och djupare. 

Anne-Sofie B


_____________________________

12 veckors coaching


Coachningen har gett mig "verktyg" hur jag kan tänka och reagera på händelser och det har även hjälpt mig att stanna upp och känna efter, då jag har fått hjälp med att ändra mina vanemönster och ändra inställning. 

Jag har även fått en annan syn på mig själv och andra människor och det har varit till stor hjälp för att kunna förstå och jobba med mig själv. 

Idag mår jag betydligt bättre och känner att min självkänsla stärkts bit för bit och att jag kommer nu tack vare den hjälp och de verktyg jag fått av Margaretha själv kunna fortsätta att bygga upp ett starkare jag.

Sofia E