Energiarbete med Reinkarnation/Regression

Hypnos kan för många låta som något mystiskt och läskigt men också något helt naturligt och kul. Förståelsen av hur du själv och ditt undermedvetna fungerar är en viktig del i din egen utveckling.

Hypnos är oftast också ett bra sätt att komma över beroenden, rädslor, sorg mm. När du blir medveten om orsaken så är det också lättare att förstå sig själv och bearbeta.

________________________________________________________________________

Regressionsterapi utgår ifrån att kropp och själ står i nära förbindelse med varandra och att det för varje kroppslig sjukdom finns en själslig del och omvänt. 

Ingen vet egentligen hur läkning kan ske men det verkar som att när man frigör länge undertryckta erfarenheter så sätter det igång en befrielse-process i psyket.
Det handlar om att hitta, att erfara och acceptera dessa hinder. 

Har du plötsligt drabbats av t ex rädslor eller undrar över varför du reagerar på olika sätt? Obehag du drabbats av, sjukdomar eller annat du vill gå till botten med? Ibland kan detta finnas i din barndom eller ditt cellminne från ett tidigare liv. Mönster, beteenden mm som du kanske inte ens är medveten om.

Som terapeut hjälper jag dig så att du själv blir medveten om orsakerna. Jag vägleder dig tillbaka till källan där du som åskådare kan hitta upplevelser som påverkar dig idag.

Du blir inte behandlad utan snarare vägledd att själv finna, veta och handla utifrån dig själv.
När delar i det omedvetna öppnar sig för känslor och blir tillgängligt för tanken, då utvidgar man sitt medvetande. Det handlar i regel om händelser där vi har upplevt någon form av nederlag eller där vi upplevde ett dåligt avslut på en situation.

Att återuppleva tidigare liv kan också innebära en viktig erfarenhet.
Du kan t ex träffa personer som idag står dig nära och se vad ni tidigare har haft för relationer.
Speciellt värdefull kan terapin vara när du ännu inte behöver den eftersom arbetet med själens utveckling är viktig för att du ska må bra.

Jag guidar dig ner i ett meditativt tillstånd där du hela tiden är vaken och upplever det ungefär som om du tittar på en spännande film. Jag hjälper dig hela tiden vidare för att du ska hitta orsaken till det som påverkar dig idag.
Efteråt så samtalar vi om din upplevelse för att du ska kunna bearbeta den på bästa sätt.
En session tar ungefär 1,5 - 2,5 timmar.