Samtalsgrupp

Att träffas och samtala i grupp kan för många vara en väg att se sig själv och andra på ett nytt sätt. Framför allt att du genom samtal där du själv får insikter också bidrar till andras. Här kan du också ställa frågorna du behöver!

Att med stöd av handledare påverka i olika ämnen, uttrycka funderingar och känslor, vara nyfiken, ge styrka mm är ett härligt sätt att träffa nya individer, bearbeta känslor och få nya vägar/insikter.

En samtalsgrupp kan formas som en pappagrupp, mammagrupp, beroendegrupp, ungdomsgrupp, livsfrågor, bokcirkel, självkänsla, relationer, attraktionslagen ..... vad som helst!

Närmaste start: Vid behov  (+ ev sommargrupp vid intresse)

Kan jag uttrycka mina känslor? Hur reagerar jag på andras känslor? Är jag en ja eller nej-sägare? Vem bestämmer mitt liv? Min eller andras sanningar? Hur når jag mina drömmar? Jag har fastnat i ekorrhjulet, hur tar jag mig loss? Vad skapar mina tankar? Vad vill just DU ventilera. Här skapar vi tillsammans forum för diskussion.

Dela med dig av dina tankar och lyssna på andras! Vi ses under 3 tim/gång inkl kort meditation och fika 5 ggr. Minsta antal deltagare: 6

Kostnad 1500:- /för 5 ggr

"Se också diskussionsgruppen TANKENS KRAFT där vi pratar om förutbestämda teman"